Lisää autoja tiellä, koska harvemmat ihmisiä lentää

kesärenkaat

Tänä kesänä saatamme nähdä paljon enemmän autoja teillämme, koska ihmiset välttävät lentämistä kesälomalla. Vaikuttaa siltä, ​​että jonnekin lentämiseen liittyy paljon vaivaa todennäköisesti koko loppuvuoden aikana. Vielä on epäselvää, mitä tapahtuu, ja lomakausi on aivan nurkan takana, joten luultavasti useammat ihmiset harkitsevat auton ottamista kuin normaaliaikoina. Voit päästä useimpiin Euroopan maihin päivän tai kahden sisällä ja voit nähdä paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä matkan varrella.

Pitkillä ajoilla on tärkeätä, että autorenkaat ovat hyvässä kunnossa ennen lähtöä. Renkaat on tarkistettava silmämääräisesti ja tarkistettava, ettei niissä ole lovia, halkeamia tai pullistumia. Sinun on myös mitattava kulutuspinnan syvyys varmistaaksesi, että kulutuspinnan syvyys on riittävä. Kun menet alle, menetät paljon tärkeitä ominaisuuksia, joten jos lähdet pitkälle lomalle autolle, sinun tulee pyrkiä vähintään 6 mm: n syvyyteen. Sinun on myös tarkistettava rengaspaine, koska poikkeamilla suosituspaineesta voi olla seurauksia. Alhainen rengaspaine johtaa suurempaan rengaskulumiseen, suurempaan polttoaineenkulutukseen ja tuottaa enemmän hiilidioksidipäästöjä. Liian korkea paine johtaa kulutuspinnan keskiosan suurempaan kulumiseen ja huonoon ajosuorityskykyyn.

Kun ajat kesällä, autossa tulisi olla kesärenkaat tai mahdollisesti jokakelin renkaat. Kesärenkaissa on parhaat ominaisuudet pitkän matkan ajamiseen kesäolosuhteissa. Niillä tulisi olla hyvät ominaisuudet jotka estävät vesiliirtoa parantavat märkäpitoa. Pitkillä ajoilla on tärkeää, että renkailla on alhainen vierintävastus, koska se pienentää polttoaineen kulutusta ja renkaan kulumisastetta. Renkaaseen kerääntyy lämpöä, kun vierintävastus on korkea, mikä vahingoittaa rengasta, varsinkin jos ajat erittäin pitkiä matkoja ilman lepoa. Tämä saattaa lisätä paljon kustannuksia matkallesi, samoin, jos rengaspaine on alhainen. Vierintävastus kasvaa alhaisella rengaspaineella, joten se voi tulla kalliiksi. Varmista, että myös vararenkaasi on hyvässä kunnossa ja että se on täytetty oikein siinä tapauksessa, että tarvitset sitä.

Lisää autoja tiellä tarkoittaa, että sinun on oltava varovainen ja vältettävä onnettomuuksia. Ihmiset saattavat ajaa pitkiä matkoja päästäkseen kaukana olevaan määränpäähän ja ajaa päivällä ja yöllä yhden tai kahden päivän ajan, mikä voi lisätä onnettomuuksia väsymyksen ja nukahtamisen vuoksi. Jopa ammattikuljettajilla on rajoituksia kuinka monta tuntia voit ajaa päivittäin ja kuinka paljon pakollista lepoa tarvitset. Tämä ei pidä paikkaansa niillä, jotka ajavat lomalle, ja joskus työnnämme itsemme aivan äärirajoille vain päästäksemme lopulta rakkaaseen lomapaikkaamme, jonka olemme asettaneet määränpääksi.

Lisätietoja hyvästä pitkän matkan kesärenkaasta kesäolosuhteissa on osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/